Λεμεσός: Tίμησε τους πεσόντες του πραξικοπήματος - Με τρισάγιο και λίγα λουλούδια

Λεμεσός:  Tίμησε τους πεσόντες του πραξικοπήματος - Με τρισάγιο και λίγα λουλούδια

Πολιτικοί, αξιωματούχοι και απλοί πολίτες, βρέθηκαν το πρωί στο κοιμητήριο Αγ. Νικολάου στη Λεμεσό όπου απέτισαν φόρο τιμής στους πεσόντες του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974. Για 47η χρονιά η Λεμεσός τίμησε όσους αγωνίστηκαν ενάντια στην κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Υπό τον ήχο των σειρήνων, στις 8.20 το πρωί, τελέστηκε τρισάγιο στους τάφους των  αγωνιστών της Λεμεσού, στην παρουσία του Δημάρχου, Νίκου Νικολαΐδη,  βουλευτών της Λεμεσού και άλλων αξιωματούχων.

Συγκινημένος ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών, Τάσος Σάββα, αναφέρθηκε στα γεγονότα της μαύρης επετείου.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι τοποθέτησαν γαρίφαλα στους τάφους των πεσόντων αντιστασιακών, τιμώντας τη μνήμη και τη θυσία τους. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων Αντιστασιακών του Πραξικοπήματος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE