ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά τι ισχύει: Δέχεται ή όχι, η Aστυνομία τα sms απο rapid test ως safe pass;

Τελικά τι ισχύει: Δέχεται ή όχι, η Aστυνομία τα sms απο rapid test ως safe pass;

Δεν σταματούν συνεχώς να δημιουργούνται νέα θέματα και προβλήματα, σε ότι αφορά την πανδημία.


Αυτή τη φορά χάος έχει προκληθεί στα σημεία δειγματοληψίας αφού σύμφωνα με πολίτες, οι λειτουργοί καλούν τον κόσμο να παραμείνει στο χώρο μέχρι να βγει το αποτέλεσμα ώστε να λάβουν το αποδεικτικό γραπτώς, καθώς όπως τους αναφέρουν πλέον το sms δεν γίνεται αποδεκτό.


Σε άλλες περιπτώσεις πολίτες αναφέρουν ότι οι λειτουργοί τους ενημερώνουν ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί θα λαμβάνουν μήνυμα (sms) ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να περιμένουν για να λάβουν γραπτώς το αποδεικτικό αν είναι θετικοί ή αρνητικοί.
Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει όσον αφορά το φόβο ενός προστίμου για safe pass, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περίπτωση ελέγχου, γίνεται αποδεκτό και το χαρτί (γραπτό αποδεικτικό) και το sms (όχι όμως screenshot).


Η Αστυνομία μέσω του ThemaOnline τονίζει ότι δεν έχει αλλάξει η οδηγία στα μέλη της, και αυτό σημαίνει όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ότι γίνονται αποδεκτοί και οι δυο τρόποι safe pass.


Ωστόσο ο συνωστισμός στα σημεία δειγματοληψίας είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους και να θέσουν ένα πλάνο στρατηγικής στα σημεία αυτά με ξεκάθαρες οδηγίες σε λειτουργούς και πολίτες που να συνάδουν τόσο με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας όσο και της Αστυνομίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top