Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μοτοσικλετιστής - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μοτοσικλετιστής - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην ελεύθερη Αμμόχωστο, διερευνά η Αστυνομία.

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα, όπου ο 23χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκας ηλικίας 33 ετών στην κατεύθυνση προς Πρωταρά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα λεκάνης και κάταγμα στο δεξί καρπό. Αυτός μεταφέρθηκε και κρατείται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE