Φόνος Λεόντιου Πογιατζή: Η Αστυνομία προχωρεί σε επανεξέταση της σκηνής - Αναμένεται μαρτυρικό υλικό

Φόνος Λεόντιου Πογιατζή:  Η Αστυνομία προχωρεί σε επανεξέταση της σκηνής - Αναμένεται μαρτυρικό υλικό

Στον Λεόντιο Πογιατζή από την Λεμεσό, τέως κάτοικο Νατάς, ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα οχήματος που καίγονταν σε περιοχή της Αναρίτας κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων το πρωί της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με την ταυτοποίηση με DNA και με βάσει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Λόγω της κατάστασης της σορού, η ταυτοποίηση του νεκρού χρειάστηκε να γίνει με την επιστημονική σύγκριση γενετικού υλικού (DNA) που λήφθηκε από οικείους του. Είχε προηγηθεί από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, η συλλογή στοιχείων ως προς την πιθανή ταυτότητα του νεκρού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Λεόντιος Πογιατζής ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στη Λεμεσό και διέμενε στην Νατά της επαρχίας Πάφου.


Εξάλλου σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του 60χρονου προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο και ως εκ τούτου η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης.  Η νεκροψία επί της σορού του 60χρονου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τους ιατροδικαστές Δρ Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου για την Δημοκρατία, στην παρουσία του Μάριου Ματσάκη για την οικογένεια.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή, ο θάνατος του Λεόντιου Πογιατζή προήλθε από τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.  Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σημειώνεται πως οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εντατικά, με τη λήψη καταθέσεων, ενώ αναμένεται να ληφθεί και μαρτυρικό υλικό. Σήμερα η Αστυνομία προχωρεί σε επανεξέταση της σκηνής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE