Παίκτρια του Survivor έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παίκτρια του Survivor έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram το πρωί του Σαββάτου ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

«Δεν θα υπάρξει ποτέ μέρα, σαν τη μέρα που γεννήθηκε το μωρό σου. Καλωσόρισες ψυχούλα μου», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ντάρια, κάνοντάς μας γνωστό ότι γέννησε αγοράκι.

Η Ντάρια Τουρόβνικ είναι ζευγάρι με τον Τάσο Παπαναγιώτου, τον ισχυρό άντρα γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης.

Η Ντάρια Τουρόβνικ, που κατάγεται από την Ουκρανία, όμως έχει μεγαλώσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, έγινε ευρέως γνωστή στα 20 της, όταν το 2018 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Μετά το τέλος του Survivor η Ντάρια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ πέρασε και από το ριάλιτι περιπέτειας του ANT1, Nomads.Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram το πρωί του Σαββάτου ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE