ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

Απίστευτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα βρέφος 17 μηνών έχασε τη ζωή του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου χωρίς σφυγμό και διασωληνώθηκε. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή από εισρόφηση αντικειμένου.

Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς μετά από δύο ώρες ανεπιτυχών προσπαθειών ανάνηψης, το βρέφος δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει το thestival.gr.


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE