Ο Δρ.Χρίστος Πέτρου απαντά: Γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εναντίον του εμβολιασμού;

Ο Δρ.Χρίστος Πέτρου απαντά: Γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εναντίον του εμβολιασμού;

Μια ομάδα επιστημόνων - γιατρών μέσα απο τη σελίδα "Ας το συζητήσουμε είναι απλό" λύνει τις απορίες του πολίτη.

Η σελίδα αυτή έχει στόχο να απαντώνται ερωτήματα και απορίες από επιστήμονες και ειδικούς στο χώρο της υγείας.

Σε μια ανάρτηση πολίτης έθεσε το εξής ερώτημα προς τον Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Χρίστος Πέτρου: "Γεία σας, εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί έχει τόσους ανθρώπους που είναι εναντίον στον εμβολιασμό. Δεν το καταλαβαίνω"

Ο Δρ. Χρίστου απάντησε: «Σε συντομία υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που είναι εκ πεποιθήσεως εναντίον των εμβολίων, στάση ζωής για αυτούς, είναι οι σκεπτικιστές, που θέλουν περισσότερη πληροφόρηση και οι απαθείς στον εμβολιασμό, όπως είναι απαθείς και σε άλλα φαινόμενα της ζωής. Τίθενται πολλά κοινωνικά και ψυχολογικά ερωτήματα για αυτό το φαινόμενο». (Χρίστος Πέτρου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.