«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

Διαμαρτυρία έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την σημειώνεται αυτή την ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκωσία, έφτασαν με πορεία έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προκαλούν ζημιές στα οχήματα των εργαζομένων και πετούν κροτίδες.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα ΔΙΑΣ δέχεται επίθεση από πολίτες, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE