ΠτΔ: «Το κράτος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν - Θα απαντήσει αυστηρά σε όσους αγνοούν τους νόμους.»

ΠτΔ: «Το κράτος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από  κανέναν - Θα απαντήσει αυστηρά σε όσους αγνοούν τους νόμους.»

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Τα πρωτοφανή επεισόδια απόψε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και τα οποία κορυφώθηκαν με την αναίτια και επικίνδυνη επίθεση εναντίον του συγκροτήματος  «Δίας» συνιστούν  πλήγμα κατά της δημοκρατίας και κατά της νομιμότητας το οποίο δεν γίνεται ανεκτό.

Απειλήθηκαν ζωές και καταστράφηκαν περιουσιακά στοιχεία. Κυρίως, όμως, τα περιθωριακά στοιχεία νόμισαν ότι θα εκβιάσουν τη Δημοκρατία μας.

Το κράτος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από  κανέναν, πόσω μάλλον από άτομα, τα οποία επικαλούμενα παράλογες θεωρίες συνωμοσίας προσπαθούν να οδηγήσουν τη χώρα στον Μεσαίωνα.

Το συντεταγμένο κράτος θα απαντήσει αυστηρά σε όσους αγνοούν τους νόμους. Η υγεία, η ασφάλεια των πολιτών και η Δημοκρατία μας δεν θα αφεθεί στα χέρια έξαλλων και ανεύθυνων πολ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE