Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 144 γραμμάρια κάνναβης, 464 γραμμάρια άσπρης ύποπτης σκόνης, 71 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE