Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 144 γραμμάρια κάνναβης, 464 γραμμάρια άσπρης ύποπτης σκόνης, 71 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE