Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 144 γραμμάρια κάνναβης, 464 γραμμάρια άσπρης ύποπτης σκόνης, 71 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE