Φύτεψε στην αυλή του σπιτιού του κάνναβη - Χειροπέδες σε 21χρονο στην Πάφο

Φύτεψε στην αυλή του σπιτιού του κάνναβη - Χειροπέδες σε 21χρονο στην Πάφο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), ανέκοψαν αργά χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα για έλεγχο, σε δρόμο στην επαρχία Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 21χρονου. 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του με τη γραπτή συγκατάθεση του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας, φυτεμένα στο έδαφος, δύο φυτά κάνναβης ύψους 40 εκατοστών περίπου. Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE