Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια των επεισοδίων έδωσε ο φύλακας του SIGMA.

Όπως ανέφερε, είχαν πληροφορίες πως θα πήγαιναν στο συγκρότημα και έτσι έφτασαν από νωρίς το μεσημέρι και κλείδωσαν όλο το κτίριο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως λίγο πριν φτάσουν οι διαδηλωτές στο συγκρότημα πέρασαν δυο Αστυνομικοί με τις μοτοσικλέτες και τον ρώτησαν αν είναι κλειδωμένο το συγκρότημα.

«Μπήκανε σπρώξανε τις πόρτες όλες που ήταν ασφαλισμένες με αλύσους. Έριξαν την πρώτη φωτοβολίδα μέσα, πήρε φωτιά η πύλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Έκλεισαν την πόρτα και δεν με αφήναν να βγω έξω. Τους είπα ρε παιδιά θα πεθάνω», «Ήταν όλοι με πέτρες, με τούβλα, δεν μπορείς να φανταστείς τι κρατούσαν πάνω τους», συμπλήρωσε. 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «σε δύο εβδομάδες» θα γνωρίζει εάν είναι εφικτό να επιτευχθεί πρόοδος στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εγείροντας ξανά την πιθανότητα να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE