Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια των επεισοδίων έδωσε ο φύλακας του SIGMA.

Όπως ανέφερε, είχαν πληροφορίες πως θα πήγαιναν στο συγκρότημα και έτσι έφτασαν από νωρίς το μεσημέρι και κλείδωσαν όλο το κτίριο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως λίγο πριν φτάσουν οι διαδηλωτές στο συγκρότημα πέρασαν δυο Αστυνομικοί με τις μοτοσικλέτες και τον ρώτησαν αν είναι κλειδωμένο το συγκρότημα.

«Μπήκανε σπρώξανε τις πόρτες όλες που ήταν ασφαλισμένες με αλύσους. Έριξαν την πρώτη φωτοβολίδα μέσα, πήρε φωτιά η πύλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Έκλεισαν την πόρτα και δεν με αφήναν να βγω έξω. Τους είπα ρε παιδιά θα πεθάνω», «Ήταν όλοι με πέτρες, με τούβλα, δεν μπορείς να φανταστείς τι κρατούσαν πάνω τους», συμπλήρωσε. 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE