Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, καταδικάζει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, καταδικάζει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκάλεσε τεράστιες ζημιές, καταδικάζει με βδελυγμία, σε ανακοίνωση της, η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.


«Δηλώνουμε στο πλευρό των δημοσιογράφων και των άλλων λειτουργών του συγκροτήματος, και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, καθώς η επίθεση συνιστά πλήγμα όχι μόνο στη Δημοκρατία και στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά και σε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα», προσθέτει.

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας (ΕΔΔ) καλεί, παράλληλα, «το κράτος να λάβει επιτέλους μέτρα για να προστατεύσει ευρύτερα τους λειτουργούς των ΜΜΕ στην ελεύθερη ενάσκηση του λειτουργήματός τους, καθώς παρακολουθεί με ανησυχία την στοχοποίηση δημοσιογράφων και ΜΜΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις συνεχιζόμενες αναίτιες και απαράδεκτες απειλές που διατυπώνουν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE