Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας σε ότι αφορά την συμπεριφορά Αστυνομικού της Αραδίππου

Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας σε ότι αφορά την συμπεριφορά Αστυνομικού της Αραδίππου

Δόθηκαν ήδη οι οδηγίες για άμεση έρευνα του περιστατικό που προκαλεί ερωτήματα, σε σχέση με την συμπεριφορά οργάνου της τάξης και συγκεκριμένα Αστυνομικού του Σταθμού στην Αραδίππου.

Άμεση ηταν η ανταπόκριση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, μετά από το δημοσίευμα του TothemaOnline, η οποία αφορούσε καταγγελία πολίτη για παράλογη συμπεριφορά οργάνου της τάξης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος ο Αρχηγός στης Αστυνομίας, διέταξε άμεσα έρευνα για το περιστατικό. Όπως γνωρίζουμε, δόθηκαν ρητές οδηγίες στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπως διεξαχθεί έκθεση γεγονότων για το συμβάν και όπως καταγραφούν τα αληθή γεγονότα.  

Αξίζει να αναφέρουμε, πως πριν από μερικούς μήνες, διερευνήθηκε ανάλογο περιστατικό σε σχέση με τη συμπεριφορά (και πάλι) αστυνομικών του ίδιου σταθμού, αποτέλεσμα της οποίας ηταν να γίνει επίπληξη στα όργανα. 

Διαβάστε εδώ το περιστατικό 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE