Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Δυο μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αρνούνται να υποβληθούν σε εξετάσεις με rapid τεστ.

Μιλώντας ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», η Πυροσβεστική υπηρεσία προσπάθησε να βρει λύσεις για να εφαρμοστούν σωστά τα μέτρα.

Όπως ανέφερε, δόθηκε άδεια στους συγκεκριμένους πυροσβέστες και στην συνέχεια αφού επέστρεψαν στην εργασία τους, δεν εφαρμόζονταν τα διάταγμα με αποτέλεσμα να πάρουν ξανά άδεια χωρίς απολαβές.

Σύμφωνα μετά όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, οι πυροσβέστες ζητούν έγγραφο ότι δεν αλλοιώνεται το dna τους με το rapid τεστ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE