Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Απόψε θα δούμε τις υπόλοιπες 17 χώρες στη σκηνή από τις οποίες οι 10 θα περάσουν στον τελικό παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο.
Να τονίζουμε πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έχουμε μόνο γυναίκες παρουσιάστριες. Η Mirjam Weichselbraun, η Alice Tumler και η Arabella Kiesbauer υποδέχονται τους χιλιάδες τηλεθεατές.
Όπως και στον πρώτο ημιτελικό έτσι κι απόψε βλέπουμε την υπέροχη Κοντσίτα, η οποία θα είναι μαζί με τους υποψηφίους και στο green room. "Η τιμή είναι δική μου και η σκηνή δική σας", είπε. Για να δούμε τελικά ποιοι από τους αποψινούς υποψηφίους θα πάρουν το εισιτήριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις