Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων

Θα αναμένουμε την περάτωση της παράνομης επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας στα κατεχόμενα και εν συνεχεία θα τοποθετηθούμε και ως προς τις ενέργειες και ως προς τα διαβήματα που θα προβεί η Κυπριακή Δημοκρατία, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Πανόραμα Αγνοουμένων, στον Κόρνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τα  όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα, είπε ότι «ήταν αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων.

Θα αναμένουμε την περάτωση της επίσκεψης και εν συνεχεία θα τοποθετηθούμε και ως προς τις ενέργειες και ως προς τα διαβήματα, τα οποία θα πρέπει να προβεί η Κυπριακή Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE