Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ανακριτές με τους επτά συλληφθέντες που οδηγήθηκαν από το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για έκδοση προσωποκράτησης τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο από τους επτά συλληφθέντες αρνούνται να υποβληθούν σε εξέταση rapid test, έτσι ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα δικαστηρίου.

Ως εκ τούτου η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αναμονή. Μάλιστα, συλληφθέντες και ανακριτές βρίσκονται στο Δικαστήριο εδώ και πέντε ώρες κάνοντας προσπάθειες να μεταπείσουν τους δύο για να μπορεί να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και έξω από το Προεδρικό. Ανάμεσα τους όπως γράψαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας βρίσκεται και ο γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ως ένας από τους διοργανωτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE