Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λε Ντριάν για το θέμα της Αμμοχώστου

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λε Ντριάν για το θέμα της Αμμοχώστου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών, Ζαν-Ιβ Ντριάν, είχε απόψε, για το θέμα της Αμμοχώστου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον κ. Λε Ντριάν για τις εξελίξεις μετά και τις σημερινές εξαγγελίες στο πλαίσιο της παράνομης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα, που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ.

Χριστοδουλίδης και Λε Ντριάν αντάλλαξαν απόψεις για τα επόμενα βήματα και τις όποιες αντιδράσεις τόσο στο πλαίσιο της ΕΕ όσο και στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η Γαλλία ασκεί τον μήνα Ιούλιο την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE