Στις κάλπες οι Ιρλανδοί για τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών

Στις κάλπες οι Ιρλανδοί για τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών

Ξεκίνησε το δημοψήφισμα

Άνοιξαν σήμερα στις 07:00 τοπική ώρα (09:00 ώρα Κύπρου) στην Ιρλανδία οι κάλπες για το δημοψήφισμα για τον γάμο μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Οι Ιρλανδοί καλούνται να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα αυτό αν τάσσονται υπέρ της τροποποίησης του Συντάγματος ώστε να επιτρέπει «τον γάμο μεταξύ δύο προσώπων, αδιακρίτως φύλου».

Περισσότεροι από 3,2 εκατομμύρια Ιρλανδοί καλούνται στις κάλπες οι οποίες θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 22:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Κύπρου).

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο, Σάββατο, το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE