Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά, όπως η ίδια αφήνει να εννοηθεί, λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, οι παρενέργειες δεν άργησαν να φανούν.

Με αναρτήσεις της στο Instagram ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάστασή της τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Σε μία πρώτη φωτογραφία φαίνεται ιδιαιτέρως χαρούμενη που ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό, σε μία δεύτερη δημοσίευση όμως υπονοεί ότι τελικά μάλλον ανέβασε πυρετό.

kainourgiou

 

Κρίνοντας από το βίντεο, με το τραγούδι της Κωνσταντίνας που λέει σε κάποιο στίχο του «Μετράω τον πυρετό μου, παίρνει ο υδράργυρος φωτιά... 38.8, 39.9» μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολα.

Screenshot_20210721_050710

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE