Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Ευκαιρία για νέα συνάντηση Μέσι – Κριστιάνο

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Ευκαιρία για νέα συνάντηση Μέσι – Κριστιάνο

Η Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα κοντραριστεί (8/8) με την Γιουβέντους κι εφόσον οι Μέσι και Κριστιάνο παραμείνουν στις ομάδες τους, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν!

Οι Μέσι και Κριστιάνο είχαν βρεθεί μονάχα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο «Καμπ Νόου» είχε κάνει πάρτι και είχε οδηγήσει την Γιουβέντους στους «16» ως πρωτοπόρο του γκρουπ, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα από την Βαρκελώνη.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE