Δεν υπερασπίστηκε τις θέσεις των Τ/κ, λέει ο Τσελίκ για Ακιντζί

Δεν υπερασπίστηκε τις θέσεις των Τ/κ, λέει ο Τσελίκ για Ακιντζί

Ποτέ κατά την διάρκεια της θητείας του ο Μουσταφά Ακιντζί δεν υπερασπίστηκε τις θέσεις των Τ/κ, δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ, Εκπρόσωπος Τύπου και Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ.


Κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση του τέως Τ/κ ηγέτης για την ανακοίνωση του Τούρκου Προέδρου για το νέο «προεδρικό μέγαρο» ανέφερε: «Δείτε ποιες ήταν οι θέσεις του Ακιντζί κατά την διάρκεια της θητείας του. Έκανε δηλώσεις συνεχώς που ήταν κοντά στις θέσεις των Ε/κ». Ο κ. Τσελίκ είπε ότι ο κ. Ακιντζί όταν έκανε δηλώσεις υπήρχαν πάντοτε αντιδράσεις από τους Τ/κ και την Τουρκία ενώ οι δημοσιογράφοι στη «νότια Κύπρο» - κατά την έκφρασή του – και την Ελλάδα εξέφραζαν ικανοποίηση.

Θυμάστε έκανε και μια δήλωση ενάντια στην προσάρτηση του Χατάι (Αλεξανδρέττα) στην Τουρκία, πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.