ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν εμπορευματοκιβώτιο με τεράστιες ποσότητες laughing gas

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν εμπορευματοκιβώτιο με τεράστιες ποσότητες laughing gas

Μεταξύ των ωρών 11.10π.μ. – 1230μ.μ. χθες, διενεργήθηκε έρευνα από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατόπιν εντάλματος έρευνας σε  εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο βρισκόταν σε αποθήκη στο Λιμάνι Λεμεσού, στην παρουσία Τελωνειακών Λειτουργών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο εμπορευματοκιβώτιο, εντοπίστηκαν 663 κιβώτια, τα οποία περιείχαν 333.000 φιαλίδια διοξειδίου του αζώτου (laughing gas) και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμού Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE