Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 469.042, εκ των οποίων το 51,2% είναι άνδρες.
Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 131 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.325 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 126, με διάμεση ηλικία αυτών τα 66 έτη. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.774 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 173, με μέσο όρο εισαγωγών του επταημέρου τους 138 ασθενείς.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




