Κι εμείς για σένα κύριε Λιάγκα! Χ@στηκ@ λέει για το τι θα κάνει η Κύπρια τραγουδίστρια (VIDEO)

Κι εμείς για σένα κύριε Λιάγκα! Χ@στηκ@ λέει για το τι θα κάνει η Κύπρια τραγουδίστρια (VIDEO)

Η Ελέαννα Τρυφίδου, μετέφερε όλα τα νέα από τον χτεσινό β’ ημιτελικό της Eurovision 2015 στους τηλεθεατές ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν πως η Κύπρος πέρασε στον τελικό του Σαββάτου που θα μεταδοθεί στις 22.00 από τη ΝΕΡΙΤ. (Από το ΡΙΚ στην Κύπρο).

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Εμείς δεν θα δούμε τον τελικό αύριο γιατί έχουμε τα βαφτίσια».

Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει, μια και πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη, ρωτώντας τον: «Δεν θα έχετε video wall;».

Αυτό έκανε τον παρουσιαστή να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα του, τονίζοντας:

 «Άκου να σου πω Σάσα μου. Όποιος από τους καλεσμένους θεωρεί πως η Eurovision είναι πιο σημαντική από τη βάφτιση του παιδιού, δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει και μόνο αυτό που είπες καλό είναι να μην έρθεις. Ρε παιδιά συγγνώμη βαφτίζω το παιδί μου, θα δω τη Eurovision; Χ@στηκα δηλαδή για το τι θα κάνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου νωρίτερα. Δεν είναι υποχρεωτική η πρόσκληση στα βαφτίσια. Δεν μπορώ, με εκνευρίζει πολύ η Σάσα».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στον αέρα του «Πρωινό»:

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE