Κι εμείς για σένα κύριε Λιάγκα! Χ@στηκ@ λέει για το τι θα κάνει η Κύπρια τραγουδίστρια (VIDEO)

Κι εμείς για σένα κύριε Λιάγκα! Χ@στηκ@ λέει για το τι θα κάνει η Κύπρια τραγουδίστρια (VIDEO)

Η Ελέαννα Τρυφίδου, μετέφερε όλα τα νέα από τον χτεσινό β’ ημιτελικό της Eurovision 2015 στους τηλεθεατές ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν πως η Κύπρος πέρασε στον τελικό του Σαββάτου που θα μεταδοθεί στις 22.00 από τη ΝΕΡΙΤ. (Από το ΡΙΚ στην Κύπρο).

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Εμείς δεν θα δούμε τον τελικό αύριο γιατί έχουμε τα βαφτίσια».

Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει, μια και πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη, ρωτώντας τον: «Δεν θα έχετε video wall;».

Αυτό έκανε τον παρουσιαστή να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα του, τονίζοντας:

 «Άκου να σου πω Σάσα μου. Όποιος από τους καλεσμένους θεωρεί πως η Eurovision είναι πιο σημαντική από τη βάφτιση του παιδιού, δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει και μόνο αυτό που είπες καλό είναι να μην έρθεις. Ρε παιδιά συγγνώμη βαφτίζω το παιδί μου, θα δω τη Eurovision; Χ@στηκα δηλαδή για το τι θα κάνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου νωρίτερα. Δεν είναι υποχρεωτική η πρόσκληση στα βαφτίσια. Δεν μπορώ, με εκνευρίζει πολύ η Σάσα».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στον αέρα του «Πρωινό»:

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE