Έριξαν μολότοφ σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας τα ξημερώματα

Έριξαν μολότοφ σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας τα ξημερώματα

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα γνωστή ταβέρνα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/7), ξέσπασε φωτιά σε πλάγια είσοδο της ταβέρνας στην περιοχή του Παρισσινού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις πυρόσβεσης που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές κυρίως στην είσοδο όπου ρίχθηκε μολότοφ από άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα.

Μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για εμπρησμό και κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE