Προς απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Προς απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ αποφάσισε να εισηγηθεί την επέκταση της κόκκινης κατηγορίας των χωρών στις οποίες απαγορεύονται τα ταξίδια των Ισραηλινών. Στις χώρες για τις οποίες γίνεται εισήγηση, περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Η εισήγηση θα υποβληθεί ενώπιον της Κυβέρνησης στις 25 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουλίου.


Ανακοίνωση από το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Νταφτάλι Μπένετ, σε σχέση με την έγκριση του Σχεδίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion αναφέρει πως οι χώρες που γίνεται σύσταση να περιληφθούν στην κόκκινη κατηγορία είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γεωργία, η Κύπρος και η Τουρκία.

Τα ταξίδια προς τις χώρες της κόκκινης κατηγορίας θα συνεχίσουν να απαγορεύονται εκτός εάν υπάρχει έγκριση από την επιτροπή για εξαιρέσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ και θα βγουν από την καραντίνα όταν λάβουν αρνητικό αποτέλεσμα

Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί επίσης θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ, θα μπουν σε καραντίνα για επτά ημέρες και θα βγουν από την καραντίνα όταν πάρουν αρνητικό αποτέλεσμα από το τεστ που θα γίνεται την έβδομη ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE