Στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές από Υπουργό Ενέργειας και Επίτροπο Ορεινών Περιοχών

Στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές από Υπουργό Ενέργειας και Επίτροπο Ορεινών Περιοχών

Την στήριξη τους στους κατοίκους και επιχειρηματίες των περιοχών της ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού, εξέφρασαν την Παρασκευή η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Κώστας Χαμπιαούρη κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Οδού.


Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Υπουργός Ενέργειας και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, την Κοινότητα Οδούς όπου είχαν συνάντηση με επιχειρηματίες των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού».

Προστίθεται ότι «στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στον μεταποιητικό τομέα από την καταστροφική πυρκαγιά της 3ης Ιουλίου και κατατέθηκαν εισηγήσεις για στήριξη και επαναδραστηριοποίηση των πληγέντων. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διερεύνηση, σε συνεννόηση και με τις υπόλοιπες συναρμόδιες αρχές, της δυνατότητας εφαρμογής ενός σχεδίου στήριξης της επιχειρηματικής και μεταποιητικής δραστηριότητας, καθώς και της παροχής κινήτρων σε νέους για να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τόσο η κα Πηλείδου όσο και ο κ. Χαμπιαούρης εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στους κατοίκους και επιχειρηματίες των περιοχών αυτών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE