Aναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ερντογάν

Aναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ερντογάν

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον Άρτβιν, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο λιμάνι της Ριζούντας λόγω των ισχυρών βροχών.

Ο Ερντογάν και η συνοδεία συνέχισαν έπειτα οδικώς προς την Τραπεζούντα. Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε στο τηλέφωνο τον επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτή Ριζούντας, Μουχάμεντ Αβτζί, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες που τον περίμεναν στην περιοχή Μπουγιούκιοι ότι ακυρώνεται η συγκέντρωση.

«Ο άσχημος καιρός δεν μας επέτρεψε να προσγειωθούμε στο Μαντενλί και στο Μπουγιούκιοι. Στην πραγματικότητα, δεν μας επέτρεψε να πάμε στην Τραπεζούντα.

Τώρα έχουμε προσγειωθεί στο κέντρο της Ριζούντας. Από εδώ θα πάμε στην Τραπεζούντα οδικώς κι από εκεί θα συνεχίσουμε. Στέλνω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου», είπε.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE