Τρίτη ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων με 1.700 κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο

Τρίτη ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων με 1.700 κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο

Ο αριθμός των νέων μολύνσεων παρουσιάζει άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αρχές του Τόκιο ανακοίνωσαν σήμερα, τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι το προηγούμενο 24ωρο εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας 1.763 νέα κρούσματα covid-19.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού παρουσιάζει άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες στο Τόκιο και την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 1.979 νέες μολύνσεις, ο υψηλότερος αριθμός από τον Ιανουάριο, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE