Τρίτη ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων με 1.700 κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο

Τρίτη ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων με 1.700 κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο

Ο αριθμός των νέων μολύνσεων παρουσιάζει άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αρχές του Τόκιο ανακοίνωσαν σήμερα, τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι το προηγούμενο 24ωρο εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας 1.763 νέα κρούσματα covid-19.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού παρουσιάζει άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες στο Τόκιο και την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 1.979 νέες μολύνσεις, ο υψηλότερος αριθμός από τον Ιανουάριο, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

«Όταν τα υποψήφια κράτη ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους ανταποκρίνεται και η ΕΕ, και αυτό ισχύει και για την Τουρκία που είναι υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE