Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουλίου σε οικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/7, τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος σε πόρτα γκαράζ σε οικία στην περιοχή Καλλιθέας στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές ενώ υπήρξε αναστάτωση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή για να ερευνήσουν την περιοχή. Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και οπτικογραφημένο υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE