Συνέρχεται εκτάκτως την Τρίτη η Ολομέλεια για να αποφασίσει επί του αναπεμφθέντος νόμο για τις εκποιήσεις

Συνέρχεται εκτάκτως την Τρίτη η Ολομέλεια για να αποφασίσει επί του αναπεμφθέντος νόμο για τις εκποιήσεις

Συνέρχεται στις 11.30 αύριο Τρίτη, 27 Ιουλίου εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να εξετάσει την αναπομπή του νόμου για τη μεταβίβαση και υποθήκευση ακινήτων (εκποιήσεις) που αναπέμφθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως αντισυνταγματικός.

 
Ο νόμος αναπέμφθηκε στη Βουλή με σχετική επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας προς την Πρόεδρο της Βουλής  την 23η Ιουλίου και κοινοποιήθηκε στους Βουλευτές από την υπηρεσία της Βουλής σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου.
 
Πριν τη συνεδρία της Ολομέλειας, στις 10.00  θα συνεδριάσει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για να εξετάσει τους λόγους αναπομπής και να ετοιμάσει έκθεση προς την Ολομέλεια της Βουλής.
 
Ο αναπεμφθείς νόμος ψηφίστηκε από τη Βουλή την 8η Ιουλίου και παρατείνει την αναστολή εκποιήσεων ακινήτων από την 31η Ιουλίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2021 λόγω των εντεινόμενων κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων που επέφερε η έξαρση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE