Τα ορφανά παιδιά της πανδημίας –Το συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ του Associated Press από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη

Τα ορφανά παιδιά της πανδημίας –Το συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ του Associated Press από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη

Κάποια από τα παιδιά που έμειναν ορφανά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ούτε καν θυμούνται τους γονείς τους, γιατί ήταν πολύ μικρά, όταν σάρωσε τον πλανήτη μας η πανδημία.

Άλλα προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την ανάμνηση των γονιών τους με δραστηριότητες που συνήθιζαν να κάνουν μαζί τους, όπως το να φτιάχνουν τηγανίτες ή να παίζουν κιθάρα. Ορισμένα ορφανά γαντζώνονται σε αντικείμενα φορτισμένα με αναμνήσεις: ένα μαξιλάρι με τη φωτογραφία του πατέρα καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα ζωή τους με θείες και αδέλφια να σπεύδουν να καλύψουν το συναισθηματικό κενό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE