Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκαν σε χωράφι

Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιήθηκαν σε χωράφι

Ο τραυματισμός δύο νεαρών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου είναι ο απολογισμός τροχαίου στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος 23 ετών με συνεπιβάτη 25χρονο ενώ οδηγούσε στις 23: 15 χτες το βράδυ το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αργάκας – Αγίας Μαρίνας στο διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς, σε κάποιο σημείο του δρόμου, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Οι δύο νεαροί που είναι Ελληνοκύπριοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, φέρουν διάφορα τραύματα και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο χωρίς ασφάλεια και ενώ ήταν ακινητοποιημένο.

Μέλη της Τροχαίας και του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE