Αυλίδα - Τραγωδία σε beach bar: 6χρονη πνίγηκε μπροστά στην μητέρα της - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Αυλίδα - Τραγωδία σε beach bar: 6χρονη πνίγηκε μπροστά στην μητέρα της - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο αλλά δεν πρόλαβαν το άτυχο κοριτσάκι εν ζωή - «Ήταν στα ρηχά το παιδάκι...» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar.

 

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε παραλία γνωστού beach bar που βρίσκεται στη Παραλία Αυλίδας.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr μία 6χρονη την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της και άλλους συγγενείς και φίλους που είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 6χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.


«Ήταν στα ρηχά το παιδάκι...»

Στο EviaZoom.gr μίλησε και ο ιδιοκτήτης του beach bar, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος σοκαρισμένος από το περιστατικό, τόνισε ότι κάλεσε το 166, ενώ επισήμανε ότι το κοριτσάκι δεν κολυμπούσε στα βαθιά.


Ο θάνατος της 6χρονης βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καφαντάρη που διαμένει στη Παραλία Αυλίδας αλλά και ολόκληρη την περιοχή. Η κηδεία της έγινε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας.

Πηγή: EviaZoom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE