Το Allea Group χορηγεί το CAMA Summer Soccer Camp

Το Allea Group χορηγεί το CAMA Summer Soccer Camp

Λεμεσός, 27 Ιουλίου 2021 – Το Allea Group, που ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, ανακοινώνει τη χορηγία του 3ου ετήσιου CAMA Summer Soccer Camp στη Λευκωσία, το οποίο επικεντρώνεται στην αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, την ανάπτυξη τεχνικής ποδοσφαίρου και τη δημιουργία χαρακτήρα (character creation).

Με δέσμευση στην αριστεία και ως περήφανος υποστηρικτής του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», το Allea Group, στηρίζει ενεργά μια σειρά από αθλητικές δράσεις στην Κύπρο στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

«Ο ενεργός και υγιεινός τρόπος ζωής είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του Allea Group. Ως εκ τούτου, προωθούμε παιδικές αθλητικές πρωτοβουλίες όπως το CAMA Summer Soccer Camp, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό σε νεαρή ηλικία, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες όπως το ομαδικό πνεύμα, η υπομονή, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τους άλλους», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Allea Group, Sergey Korol.

Σημειώνεται πως στο ίδιο πλαίσιο ΕΚΕ, πέρσι το καλοκαίρι, το Allea Group προχώρησε σε συμφωνία πενταετούς χορηγίας με την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα Ανόρθωσις Αμμοχώστου, φετινή νικήτρια του κυπριακού Κυπέλλου για τη σεζόν 2020-21, με περιθώριο σταδιακής διεύρυνσης της συνεργασίας και σε άλλους τομείς.

Το Allea Group διαθέτει ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Στην Κύπρο, το Allea Group, πρόκειται να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός οικογενειακού θερέτρου, 10 εκταρίων, που θα περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: www.alleagroup.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE