ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Άμυνας δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

Το Υπουργείο Άμυνας δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

Τη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο Άμυνας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις προσπάθειες στήριξης της πρωτοβουλίας για ενίσχυση των Μικρών Ηρώων στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός Χαράλαμπος Πετρίδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ευρωβουλευτή ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκά Φουρλά.

Ο κ. Πετρίδης εξέφρασε μάλιστα την πρόθεση να βρίσκεται ανάμεσα στους κολυμβητές που θα κολυμπήσουν στην καθιερωμένη εκδήλωση «Κολυμπώ για τους Μικρούς μας Ήρωες» που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο πριν από τα Χριστούγεννα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις προσπάθειες για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Στρατού και τη συμμετοχή του Υπουργείου Άμυνας σε Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Φουρλάς τόνισε ότι επιτελείται αξιόλογο έργο στο Υπουργείο Άμυνας και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, με τις απειλές και προκλήσεις της Τουρκίας να είναι καθημερινές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top