Το Υπουργείο Άμυνας δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

Το Υπουργείο Άμυνας δίπλα στους Μικρούς Ήρωες

Τη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο Άμυνας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις προσπάθειες στήριξης της πρωτοβουλίας για ενίσχυση των Μικρών Ηρώων στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός Χαράλαμπος Πετρίδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ευρωβουλευτή ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκά Φουρλά.

Ο κ. Πετρίδης εξέφρασε μάλιστα την πρόθεση να βρίσκεται ανάμεσα στους κολυμβητές που θα κολυμπήσουν στην καθιερωμένη εκδήλωση «Κολυμπώ για τους Μικρούς μας Ήρωες» που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο πριν από τα Χριστούγεννα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις προσπάθειες για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Στρατού και τη συμμετοχή του Υπουργείου Άμυνας σε Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Φουρλάς τόνισε ότι επιτελείται αξιόλογο έργο στο Υπουργείο Άμυνας και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, με τις απειλές και προκλήσεις της Τουρκίας να είναι καθημερινές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE