Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.


Σήμερα αντεξετάστηκε για περίπου 3 ώρες η παραπονούμενη από τον συνήγορο υπεράσπισης του μητροπολίτη τέως Κιτίου κ. Μιχάλη Πική. ο οποίος υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του για τα όσα κατηγορείται.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης υπέβαλε στην παραπονούμενη την θέση του πελάτη του ότι ουδέποτε έγιναν αυτά που η ίδια ισχυρίζεται εναντίον του και ότι είναι αθώος για αυτά τα οποία τον κατηγορεί.

Ακολούθως μετά το πέρας της μαρτυρίας της παραπονούμενης έδωσε μαρτυρία ο Υπεύθυνος του μουσείου της Ιεράς Μονής Κύκκου η οποία είχε αγοράσει την εικόνα της Παναγιάς από την παραπονούμενη.

Αύριο η δικαστική διαδικασία θα συνεχίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας Αμμοχώστου όπου θα κληθούν 2 ή 3 άλλοι μάρτυρες κατηγορίας, η μια είναι ουσιαστικά τυπική μάρτυς, η άλλη είναι αστυνομικός, εξεταστής της υπόθεσης, και αναμένεται ότι η μαρτυρία τους θα είναι σύντομη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE