Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σχολιάζουν την σύλληψη και προφυλάκιση αλλά και τον... συνωστισμό και την συνύπαρξη με τον Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης

 

Επιχαίρουν δεκάδες χρήστες των social media για τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ακολουθεί απάνθισμα tweet από το hashtag #Φιλιππίδης, το οποίο παρέμεινε πρώτο στα ελληνικά trend για πολλές ώρες την Τρίτη 27/07 ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE