Ενεργοποιείται το σχέδιο Ίκαρος 2 για την φωτιά μεταξύ Τόχνης - Καλαβασού: Στην μάχη 7 εναέρια μέσα

Ενεργοποιείται το σχέδιο Ίκαρος 2 για την φωτιά μεταξύ Τόχνης - Καλαβασού: Στην μάχη 7 εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης – Καλαβασού, από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας κ. Ανδρέα Κεττή, για την συγκεκριμένη πυρκαγιά τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Ίκαρος 2 με 7 εναέρια μέσα (4 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, 1 ελικόπτερο των Βρετανικών βάσεων, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και 1 τηςΕθνικής Φρουράς ως συντονιστής).  Τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα. 

Για την πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης - Καλαβασού μπαίνουμε στο Ίκαρος 2 με 7 εναέρια μέσα (4 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, 1 ελικόπτερο των Βρετανικών βάσεων, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και 1 της Εθνικής Φρουράς ως συντονιστής). Τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα➡️

— Andreas Kettis (@akettis) July 28, 2021

Υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε στις 13:30 μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης και Καλαβασού αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Κεττής, Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE