Αιτήσεις για υπηκοότητα από τους Κούρδους απεργούς

Αιτήσεις για υπηκοότητα από τους Κούρδους απεργούς

Αίτηση για υπηκοότητα, μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου και του ίδιου του Υπουργού Εσωτερικών, υπέβαλαν σήμερα οι Κούρδοι που πραγματοποιούν απεργία πείνας και δίψας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΙΣΑ.

Σήμερα οι απάτριδες Κούρδοι της Συρίας που βρίσκονται σε απεργία πείνας και δίψας έξω από του Υπουργείο Εσωτερικών για 26ή και 5ή ημέρα αντίστοιχα, έχουν υποβάλει αιτήσεις για υπηκοότητα, αναφέρει.

Σύμφωνα με την ΚΙΣΑ, όσο αφορά το ζήτημα της υγείας τους, γιατρός του Ερυθρού Σταυρού, επισκέφθηκε και εξέτασε τους απεργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE