Ήβη Αδάμου: Το νέο επιχειρηματικό της βήμα - Δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι

Ήβη Αδάμου: Το νέο επιχειρηματικό της βήμα - Δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει επιλέξει συνειδητά μαζί με τον Μιχάλη των Stavento να ζει και να μεγαλώνει το παιδί της στην Αλεξανδρούπολη και να έρχεται στην Αθήνα μόνο όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, η Ήβη Αδάμου, πλέον έχει γίνει και επιχειρηματίας καθώς άνοιξε δικό της μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη και όχι στην πρωτεύουσα. Εκεί όπου δραστηριοποιείται βέβαια και ο σύζυγός της επιχειρηματικά έχοντας δικό του μαγαζί.

Μπορεί η ίδια να μην το διαφημίζει αρκετά στα social media όμως ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε εκεί και έχουμε εξασφαλίσει φωτογραφίες από το νέο της κατάστημα το οποίο είναι πραγματικά ένας παράδεισος!

Πρόκειται για ένα κουκλίστικο μαγαζί καθώς φτάνοντας εκεί νομίζεις ότι ζεις ένα παραμύθι. Τα παιδάκια δε, ξετρελένονται με το όλο σκηνικό και τη διακόσμηση!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE