Τον μαχαίρωσε στον λαιμό επειδή του πήρε τη σειρά στην ουρά αναμονής – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Τον μαχαίρωσε στον λαιμό επειδή του πήρε τη σειρά στην ουρά αναμονής – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Ενδελεχείς οι έρευνες για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα έξω από την Υπηρεσία Ασύλου.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην σκηνή, Σύρος που ανέμενε στην ουρά για τη συνέντευξη της αίτησης του ασύλου του, πρόταξε μαχαίρι και τραυμάτισε στον λαιμό αλλοδαπό που μπήκε μπροστά του στην ουρά αναμονής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στη σκηνή όπου σημειώθηκε το περιστατικό έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και διενεργούν εξετάσεις, ενώ γίνονται έρευνες στη γύρω περιοχή για εντοπισμό του δράστη.

Οι Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE