Θέματα που απασχολούν την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων συζήτησε η Υπουργός Δικαιοσύνης

Θέματα που απασχολούν την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων συζήτησε η Υπουργός Δικαιοσύνης

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων και συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν την Αρχή.

 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά τη συνάντηση  συμφωνήθηκε όπως η επικοινωνία συνεχιστεί και γίνει προσπάθεια έτσι ώστε η Αρχή να μπορεί να επιτελεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το έργο της.
 
Προστίθεται ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε τη στήριξη της Πολιτείας στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Αρχή για την ασφάλεια των γηπέδων και άλλων αθλητικών χώρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE