Πέτρος Φιλιππίδης: Άλλαξε το… τροπάριο η Βάνα Μπάρμπα

 Πέτρος Φιλιππίδης: Άλλαξε το… τροπάριο η Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την προφυλάκιση του Φιλιππίδη, λέγοντας πως «έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη ότι θα κάνει την δουλειά της»

Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε και εκείνη σχετικά με την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις κατηγορίες για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Η διάσημη ηθοποιός το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο, καθώς μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media είχε «υποστηρίξει» τον Γιώργο Κιμούλη, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη αναφέροντας πως «είναι αδύνατον τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, να έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα». Μάλιστα, σε μία δημοσίευσή της είχε γράψει: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη...αρκετά πια».

 

Αυτή την φορά μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ανέφερε: «Όταν μιλάει η Δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε».

«Εγώ πάντα αυτό, που υποστήριζα και αυτό, που πιστεύω είναι ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στην ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό, που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι, γιατί η Δικαιοσύνη μιλά και εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα, που μιλάει η Δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας, που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η Δικαιοσύνη, τα πράγματα είναι ολόσωστα», πρόσθεσε.

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στην κριτική του κόσμου, που όπως δήλωσε την ενοχλεί πολύ. «Αυτό, που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι "τηλεδίκες". Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη, γιατί η Δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει, θα είναι απόλυτα σωστή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE