Εντοπίστηκε 11χρονος να οδηγεί τετράτροχη μοτοσικλέτα - Οι κατηγορίες πέφτουν στον πατέρα

Εντοπίστηκε 11χρονος να οδηγεί τετράτροχη μοτοσικλέτα - Οι κατηγορίες πέφτουν στον πατέρα

Οδηγό τετράτροχης μοτοσικλέτας, ηλικίας μόλις 11 ετών, ανέκοψαν το απόγευμα σήμερα, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, μέλη του επαρχιακού Τμήματος Τροχαίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, αντιλήφθηκαν τετράτροχη μοτοσικλέτα, να κινείται επικίνδυνα κάνοντας απότομους ελιγμούς, σε δρόμο της Αγίας Νάπας. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τη μοτοσικλέτα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός της ήταν παιδί, ηλικίας 11 ετών. Παρόν στη σκηνή ήταν και ο 34χρονος πατέρας του 11χρονου, ο οποίος έχει την ευθύνη της μοτοσικλέτας.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου ο 34χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς. Αύριο, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE