Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν σήμερα από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Χημικό Πάρκο του Λεβερκούζεν της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αρχές της πόλης. Ο μέχρι τώρα απολογισμός της προχθεσινής τραγωδίας είναι πέντε νεκροί και 31 τραυματίες, ενώ δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εταιρία Currenta, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, εκτιμάται ότι είναι πλέον πρακτικά απίθανο οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE