Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE