Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Η σχέση τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα και, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του okmag.gr δεν προσπαθούν πλέον να κρυφτούν.
Ακόμα όμως ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί.
Αφού έκαναν ένα πέρασμα από τη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο αποφάσισαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά…
Το βράδυ της Παρασκευής το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδαζε σε μπαρ της Ηγουμενίτσας.
Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η σέξι influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να λάβουν μέρος- ως αντίπαλοι- στο ανανεωμένο Just the two of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




